Ledig

Adelgade 4A, Stuen (erhverv)

Se alle billeder
11.500 kr./md

Om lejemålet

200 m2
2 Værelser
11500,-/md

Flot butikslokale i hjertet af Kolding Centrum

Ledigt erhvervslokale der kan anvendes til mange formål - herunder butik, klinik, cafe, showroom, kontor m.m. - beliggende på hyggelig gade med stor daglig menneskestrøm og dermed god eksponering. Lokalet udgør 200kvm og tæller desuden en høj og tør kælder á yderligere ca. 90 kvm.
Udlejet

Adelgade 4B

Se alle billeder
8.200 kr./md

Om lejemålet

152 m2
4 Værelser
8200,-/md

Herskabelig city-lejlighed ved Kolding Hus og Akseltorv

Herskabelig lejlighed roligt beliggende tilbagetrukket fra gågaden og med udsigt direkte til Kolding Hus. Eget depotrum og adgang til vaskerum. Parkering muligt for 100kr./måned.
Udlejet

Adelgade 4A, 2 sal

Se alle billeder
7.500 kr./md

Om lejemålet

154 m2
5 Værelser
7500,-/md

Herskabelig city-lejlighed ved Kolding Hus og Akseltorv

Herskabelig lejlighed roligt beliggenhed på 2. sal og alligevel helt centralt placeret med Kolding Hus på den ene side og Akseltorvs hyggelige restauranter / butikker på den anden. Den herskabelige lejlighed har 5 værelser fordelt på 154 kvm. Adgang til hyggelig gårdhave med kig til Kolding Hus. Eget depotrum og adgang til vaskerum. Parkering muligt for 100kr./måned.
Udlejet

Adelgade 4A, 1 sal

Se alle billeder
6.995 kr./md

Om lejemålet

112 m2
3 Værelser
6995,-/md

Herskabelig city-lejlighed ved Kolding Hus og Akseltorv

Herskabelig lejlighed roligt beliggenhed på 1. sal og alligevel helt centralt placeret med Kolding Hus på den ene side og Akseltorvs hyggelige restauranter / butikker på den anden. Den herskabelige lejlighed har 3 værelser fordelt på 112 kvm. Stort køkken inkl. plads til spisebord. Stort badeværelse samt gæstetoilet. Adgang til hyggelig gårdhave med kig til Kolding Hus. Eget depotrum og adgang til vaskerum. Parkering muligt for 100kr./måned. Vand/varme aconto: 1.000/md. Book en fremvisning for at opleve stemningen i denne charmerende city-lejlighed.
Udlejet

Hollændervej 17, 2. sal

Se alle billeder
5.995 kr./md

Om lejemålet

72 m2
3 Værelser
5995,-/md

Charmerende 3-værelses lejlighed med fin udestue

Charmerende og velbeliggende 3-værelses lejlighed i klassisk stil og med hyggelig altan/udestue med udsigt til grønt areal. Indrettet med entre, køkken med opvasker og spiseplads, soveværelse og 2 stuer, hvor der er udgang til den lukkede altan fra den ene og med fransk altan i den anden. Pænt badeværelse med fliser. Generelt godt lysindfald og højt til loftet. Desuden trægulv og stuk.

Lejerne kan frit bruge den fredfyldte have med terrasse, ligesom der er adgang til stort grønt fællesareal ved pyramiden.

Lejligheden ligger på en rolig og hyggelig vej med grønt miljø i baggården og tæt på alle byens tilbud m.m. Desuden gode p-forhold foran ejendommen.

God kælder, hvor der er vaskeri og depotrum til hver lejlighed.

Acontoforbrug: 800kr./md. Kontakt os gerne for en uforpligtende fremvisning.
Udlejet

Østergårdsvej 12, 2. sal

Se alle billeder
5.695 kr./md

Om lejemålet

67 m2
3 Værelser
5695,-/md
Totalt nyrenoveret 3V lejlighed i to plan beliggende centralt i Kolding på en rolig vej. Nyt køkken, nyt bad/toilet, flotte trægulve og godt lysindfald. Gode p-forhold foran ejendommen. Fælleshave i rolig baggårdsareal. Adgang til egen vaskemaskine og depot i kælderen. Kort afstand til centrum, Kolding Å, grønne arealer og offentlig transport.
Udlejet

Østergårdsvej 12, 1 sal

Se alle billeder
4.975 kr./md

Om lejemålet

52 m2
2 Værelser
4975,-/md
Nyrenoveret lejlighed beliggende centralt i Kolding på en rolig vej. Nyt køkken, nyt bad/toilet, flotte trægulve og godt lysindfald. Gode p-forhold foran ejendommen. Adgang til egen vaskemaskine og depot i kælderen. Aconto vand og varme: 600kr./md.